Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Just nu stockholm japansk spa stockholm

Just nu stockholm japansk spa stockholm Yasuragi Hasseludden är en klassiker när man vill varva ner och ladda om. Det japanska ruckas det inte på, men upplevelsen utvecklas. Vi på Metro Mode kan inte tänka oss något härligare eller mer avkopplande än en dag på spa, inlindad i en vit och krispig badrock (med tillhörande tofflor). Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar halftondesign.com: just ‎nu.

Spa'a vid havet! - Reseguiden

En nyhet i spa-avdelningen just nu är Regndroppsmassage med eteriska oljor. Japanskt spa i Stockholms skärgård. Paketet Inre Ro kostar. Skepparholmen Nacka är ett spahotell som ligger endas 20 minuter från Stockholm city. Vi erbjuder spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig  Saknas: just ‎nu.

Upplev ett äkta japanskt bad med varma källor, tvagningsritual och bastu. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholm.

Vi erbjuder även olika aktiviteter som ger dig lugn och ny halftondesign.com: just.

Sveriges 13 hetaste spa just nu

Just nu stockholm japansk spa stockholm Logga in med Facebook.

Trots att Skepparholmen bara ligger 20 minuter från centrala Stockholm finns ändå närheten till både den stilla Kvarnsjön och Saltsjön. En japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. Kombinera möten med avslappning i spa-avdelningen. Rörstrandsgatan 24Vasastan. Med Smögens fiskebåtar runt knuten är A'la Carte-menyn självklart också präglad av havet och dess läckerheter.

Upplev ett äkta japanskt bad med varma källor, tvagningsritual och bastu. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholm. Vi erbjuder även olika aktiviteter som ger dig lugn och ny halftondesign.com: just.

Stockholm har många bra spa. Pris: Dagpaket från kronor med entré till det japanska badet, te och frukt, lunch, Prisvärda resor - just nu. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar halftondesign.com: just ‎nu.

Just nu finns möjlighet att boka jan, mars, april och maj. Checka in, ät middag, njut av spa och japansk vickningsbuffé i månens sken. . Är ni ute efter en romantisk weekend i Stockholm eller en avkopplande helg. Yasuragi Hasseludden är en klassiker när man vill varva ner och ladda om. Det japanska ruckas det inte på, men upplevelsen utvecklas. Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld.

En värld som.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail